Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

www.oncofysiomk.nl

Hoog gekwalificeerde fysiotherapeutische zorg in de oncologie

Mijn Blog

Blog

view:  full / summary

Verwendag 2014

Posted on 27 October, 2014 at 18:40 Comments comments (5500)
Het was heel spannend: hoeveel mensen zouden er komen?  Het was twee maanden geleden een leuk idee, maar hebben we alles kunnen regelen op zo'n korte termijn?
Gelukkig stonden we in de gratis kranten met een aankondiging en in het Noord Hollands Dagblad met een grote foto en artikel.
De dag zelf was het mooi weer en vrijwel alle vrijwilligers waren op tijd met een goed humeur. Om kwart voor elf, een kwartier voor het begon, zaten er al mensen te wachten. Dat gaf ons een goed gevoel!! En de hele ochtend kwamen er veel bezoekers op ons evenement. We hoorden goede geluiden en enthousiaste meningen. Het gaf ons een goed gevoel over ons initiatief.
In de loop van de dag werd het rustiger en daarom deden we de verloting iets eerder. Sommige mensen bleven er op wachten, er waren ook zulke mooie prijzen....

Dit evenement heeft onze harten verwarmd en ALLE vrijwilligers van dit jaar hebben al toegezegd volgend jaar weer van de partij te zijn.
We beloven u nu al dat het dan een grotere versie wordt, met nog meer vrijwilligers en sponsoren. Allemaal om u een mooie verwendag te geven

Garanties uit het verleden.....

Posted on 20 November, 2013 at 13:03 Comments comments (1150)
Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van chirurgische ingrepen bij lymfoedeem. Jaren geleden was Dhr Nieuborg, chirurg, daar mee begonnen in Capelle aan de IJssel. Een lymfe-shunt: een verbinding tussen bloedvat en lymfevat, waardoor de blokkade omzeilt kon worden. Prachtig idee en vaak uitgevoerd.
In onze praktijk maakten we helaas maar al te vaak mee dat de werking tegenviel en de shunt weer 'dichtgeslibt 'was.... De patiënten teleurgesteld en Dhr Nieuborg niet te bereiken.

Jarenlang hebben we niets meer vernomen van deze techniek tot in de Telegraaf het stukje kwam over Dr Ulrich, plastisch chirurg aan het Radboudziekenhuis. Hij heeft nu opnieuw de shunt uitgevoerd, maar nu met een groter vat. Ook transplanteert hij lymfeknopen.

We houden dit scherp in de gaten, vooral ook de lange termijn effecten, want garanties uit het verleden zijn geen garanties voor de toekomst...

Start samenwerking

Posted on 3 October, 2013 at 17:15 Comments comments (1323)
START SAMENWERKING

Zeer ondernemende dames hebben het initiatief genomen om samen te werken aan een sterke oncologische fysiotherapie groep in Midden Kennemerland. Ik ben daar één van en geniet van de besluitvaardigheid van deze groep. In plaats van ellenlange vergaderingen en besluitloze collega's zijn wij in volle vaart op weg om een succes te maken van dit initiatief!!

Alle vier zijn we gepassioneerd over oncologie fysiotherapie. Door het combineren van (opgeteld) zo'n 75 jaar ervaring in oncologie en lymfologie durven wij te stellen dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden in onze behandelingen. En dit gaan we ook uitdragen.

In de komende jaren gaat u meer van ons horen in duidelijke taal. En wij willen u graag uitnodigen om mee te denken en mee te praten over dit vakgebied. Dit kan gaan over vakinhoud, maar zeker ook over wat u graag zou willen zien, wat u mist en uw ideeën over hoe het beter kan.

We gaan ervoor, samen met u!!

JoAnne

Rss_feed